Picture of Jane Doe

Jane Doe

Vereenvoudig je evenementen met de Events Made Easy plugin: jouw tool voor naadloos evenementenbeheer

andaag duiken we dieper in de wereld van evenementenbeheer met de krachtige “Events Made Easy” plugin. Of je nu een gepassioneerde organisator van evenementen, een bedrijfseigenaar of gewoon iemand bent die evenementen plant, deze plugin zal je helpen om je evenementen soepel en professioneel te beheren.

Wat is Events Made Easy?
Events Made Easy is een gebruiksvriendelijke plugin voor WordPress die is ontworpen om het hele proces van evenementenbeheer te vereenvoudigen. Van het maken en plannen van evenementen tot het beheren van inschrijvingen en betalingen, deze plugin biedt alles wat je nodig hebt om succesvolle evenementen te organiseren.

Stap 1: Eenvoudige evenementencreatie
Met de Events Made Easy plugin kun je snel en gemakkelijk evenementen maken en aanpassen. Voeg informatie toe zoals datum, tijd, locatie, beschrijving en afbeeldingen om je evenement aantrekkelijk te maken voor deelnemers.

Stap 2: Flexibele inschrijvingsopties
De plugin biedt verschillende inschrijvingsopties, zoals gratis, betaalde en gereserveerde evenementen. Pas inschrijvingsformulieren aan met aangepaste velden om de informatie te verzamelen die je nodig hebt van deelnemers.

Stap 3: Geïntegreerd betalingsbeheer
Events Made Easy maakt betalingen een fluitje van een cent. Je kunt integreren met populaire betaalmethoden zoals Mollie en Bancontact, waardoor deelnemers snel en veilig kunnen betalen.

Stap 4: Eenvoudig gastenbeheer
Houd overzicht over deelnemers met gemakkelijk te gebruiken gastenlijsten en check-in functies. Je kunt deelnemers eenvoudig beheren, deelnemersgegevens exporteren en herinneringen sturen.

Stap 5: Aanpasbare e-mailmeldingen
Houd deelnemers op de hoogte met aangepaste e-mailmeldingen. Stel automatische bevestigingen, herinneringen en andere communicatie in om deelnemers op de hoogte te houden van belangrijke details.

Stap 6: Naadloze integratie met WordPress
Een van de grootste voordelen van Events Made Easy is de naadloze integratie met WordPress. Je kunt evenementen eenvoudig toevoegen aan je bestaande website en je site-bezoekers de mogelijkheid bieden om snel en gemakkelijk deel te nemen.

Stap 7: Jouw Talent Online bouwt al jouw templates
Events Made Easy heeft zoveel mogelijkheden dat het wel even duurt voordat je er alles uit kunt halen. Ik werk al jaren met deze plugin en ken vrijwel alle ins en outs. Ik bouw voor jou jouw evenementenorganisatie in jouw website, zodat jij je helemaal kunt richten op het organiseren van jouw evenementen! Dus waar wacht je op? Bied je deelnemers een naadloze ervaring met de kracht van de Events Made Easy plugin, ingebouwd door Jouw Talent Online!

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje bij Events Made Easy!

Vertel dit aan anderen!

Van dezelfde auteur:

TalentCaching

Janine bouwt een prachtige sfeer met speelse veiligheid.
Ze geeft ruimte aan persoonlijke groei en groei voor het team.

Lees verder »