Ben jij klaar om jouw talenten aan de wereld te laten zien?

Wil jij ook:

Jouw persoonlijke website, die echt weerspiegelt wat jij te bieden hebt?
 Voor jou, door jou of samen met jou vorm gegeven?
 Modern en functioneel naar jouw wensen?
Betaalbaar en helemaal op maat?

Jouw website weerspiegelt jouw talent

Bij Jouw Talent Online geloven we dat een website meer is dan alleen maar een verzameling informatie. Het is een persoonlijke plek op het internet waar jij jouw unieke talenten kunt presenteren en delen met jouw bezoekers. Daarom bouwen wij websites die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook echt passen bij jou en jouw talenten.

Wil jij dit ook?

De website van Dane Natuursteen voldeed, maar weerspiegelde niet hun nieuwe huisstijl, ontworpen door FreshDesigns. Ik ontwierp een nieuwe website die volledig in lijn is met de huisstijl en Dane Natuursteen de mogelijkheid geeft om zelf nieuwe monumenten en beschrijvingen toe te voegen. 

Grappig, dat je nu goed ziet dat de eerdere website echt verouderd is. 

Of dit?

Sylvia Tas begeleidt al heel lang (ouders van) hoogbegaafde kinderen in haar bedrijf Apparently Gifted. Toen ik haar liet zien wat voor websites ik bouw, aarzelde ze niet lang: wil je dat ook voor mij doen?

Natuurlijk wil ik dat. Wekelijks bespraken we de voortgang: wat is voor jou fijn? Wat mis je nog?

We pasten de oude content in de nieuwe website en bouwden een module in waarmee ze haar trainingen direct via Mollie kan verkopen!

Wow, ik heb mensen gevraagd te kijken: hele enthousiaste reacties!

Zij ging jou voor:

Josette Koelewijn van De Factor Jo had eigenlijk al een website. Die had ze zelfs al heel lang.
En daar wrong precies de schoen: die website paste niet meer bij wie ze nu is en wat ze wil uitstralen. 

Josette wilde een moderne, frisse website. Zij leverde zelf haar content aan en een programma van eisen. De look en feel bespraken we samen. Leuke feature is dat iedereen een foto van Jo’s logo op haar website kan insturen!

Ik voel me zoveel zelfverzekerder nu ik naar mijn nieuwe website kan verwijzen!

Zij gaan jou op dit moment voor:

Het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen bestaat al ruim 10 jaar en heeft een technisch goed werkende website. In de afgelopen jaren is daar echter veel informatie op gepubliceerd en bezoekers geven aan door de bomen het bos niet meer te zien. 

Jouw Talent Online bouwt op dit moment een nieuwe website naar het grafisch ontwerp van Sharon Chin-Ten Fung. 

De uitdaging van dit project was de mogelijkheid voor hulpverleners om zichzelf als te registreren op de website en op een kaart en met een zoekfunctie gevonden te worden. 

De website voorziet tevens in een intranet voor de vrijwilligers van het IHBV. 

Wauw, dit is echt precies zoals ik het ontworpen had!

Samen bouwen of zelfs alleen ondersteuning?

Misschien wil je wel liever zelf jouw eigen website bouwen! Ook dan kunnen wij je helpen. Jouw Talent Online kan jou bijvoorbeeld ondersteunen bij het bouwen van de basis en jou de rest laten inrichten. Of wij kunnen jou helpen bij het inrichten van een webwinkel of een evenementen-module waarbij mensen online tickets bij jou kunnen kopen. Ook een al dan niet besloten online leeromgeving inrichten heeft voor Jouw Talent Online geen geheimen. 

Zij zijn jou al voorgegaan:

TalentCaching begeleidt bedrijven om duurzaam en innovatief te veranderen.
TalentCaching bestaat uit een groep Kompanen, die samen een PrachtWereld creëren waarin iedereen zijn talenten inzet om de doelen waar hij van ‘aan’ gaat te helpen realiseren en waar de wereld prachtig van wordt.  Jou Talent Online heeft voor TalentCaching de online leeromgeving ingericht, waarin Kompanen nu hun eigen  online trainingen inrichten. 

Janine bouwt een prachtige sfeer met speelse veiligheid.
Ze geeft ruimte aan persoonlijke groei en groei voor het team.

En ook zij:

De wijkraad Het Lage Land, Prinsenland en ’s Gravenland startte in april 2022 als één van de 39 nieuwe wijkraden van Rotterdam. Als lid van de wijkraad heeft Jouw Talent Online deze website gebouwd als bijdrage aan de participatie-uitdaging.