Over Janine Kallenbach, over mij dus.

Hoi,

Ik ben Janine Kallenbach en ik ben degene die Jouw Talent Online zet. 

Mijn hele leven heb ik al iets met Talent. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal talenten hebben, maar veel van die talenten kennen we eigenlijk helemaal niet.
En wat is eigenlijk een talent?

Ik heb, net als de meeste mensen en jij dus ook, meer dan één talent. En net als de meeste mensen ben ik opgegroeid met het idee dat ik één vak moest leren, één talent moest uitwerken en ontwikkelen. 

Ik verwarde ook vaardigheid, of iets snel leren, met talent. Maar met talent is meer aan de hand: als je je talenten kunt ontplooien ga je stralen, kom je in een flow, kun je niet meer stoppen en voel je je heel gelukkig!

Ik heb meer geleerd over mijn talenten door de eerste Talent Motivatie Analyse die ik deed. Ik was daar zo enthousiast over en herkende zoveel dingen aan mijzelf die ik wel wist, maar nu pas goed kon plaatsen, dat ik meteen de opleiding tot TMA-specialist heb gedaan. 

Mijn belangrijkste talent is dat ik graag bezig ben met creëren. Websites bouwen heb ik enkele jaren geleden ontdekt en ik word er met de dag beter in.

Wil je ook een website van Jouw Talent Online of meer weten over jouw talenten? Neem dan contact op of kijk eens rond op mijn andere websites en/of LinkedIn profiel

Ik ben actief in en met de volgende organisaties: